Praktijk gesloten t/m 28 april

Op 23 maart heeft de regering strengere maatregelen getroffen waardoor behandelen in de praktijk niet meer mogelijk is. Dit geldt voor alle zorggerelateerde beroepsgroepen waar de acupunctuur ook onder valt. Uitzondering daarop is, als je een verwijsbrief van de huisarts hebt om te behandelen. Dan gelden er andere regels.

Vanwege de verlenging van bovenstaand besluit op 31 maart betekend het dat ik in ieder geval t/m 28 april gesloten ben, waardoor alle afspraken voor 28 april verschoven moeten worden. Hierover zal ik contact met je opnemen.

Wat kan nog wel?

  1. Afspraken verschuiven of aanmelden voor een vervolg/intakeconsult voor na 28 april.
  2. Voor eventuele vragen kunt je mij bellen of mailen, wellicht kan ik telefonisch wat ondersteuning geven. Dit is geheel gratis.
  3. Heb je een verwijsbrief van de huisarts van na 23 maart? Neem dan contact met mij op, ik kan je dan op korte termijn behandelen.

In afwachting van verdere besluiten na 28 april zal ik je zo snel mogelijk op de hoogte stellen wanneer er nieuwe informatie is omtrent de praktijk.

Tot slot wil ik graag meegeven, pas goed op jezelf en je naasten en ik wens je alle gezondheid toe.