Reviews

Schouder, nek en rugklachten

Femke Buma

La Femme Beauty & Welness

“ Ik kwam bij Josyn voor schouder, nek en rug klachten. Acupunctuur was voor mij een nieuwe ervaring, maar ik voelde mij direct op mijn gemak. Het eerste consult was zeer uitgebreid, Josyn nam alle tijd en aandacht om zich te verdiepen in mijn gezondheid en leefstijl. Haar rustige, geduldige en betrokken houding en kennis van zaken gaf mij het vertrouwen dat ze me goed kon helpen. De behandelingen gaven mij op het moment zelf een uurtje rust en werd mij bewust van mijn lichamelijke gesteldheid. De behandelingen en alle voeding en leefstijl tips hebben bijgedragen dat ik beter in mijn vel ben gaan zitten”
Heel erg bedankt voor al je liefdevolle aandacht en goede zorg.

Benauwdheid en vermoeidheidsklachten

Willie Vis

Ik heb een afspraak met Josyn gemaakt vanwege benauwdheid en vermoeidheidsklachten. Ik heb Josyn ervaren als een zorgvuldige, zorgzame en deskundige vrouw die veel tijd en aandacht heeft voor haar cliënt/patiënt en ik ben erg opgeknapt van de behandeling. Ik voelde al na 2 behandelsessies vooruitgang. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Klachten vrij

Marcel Wallage

Pensioenvizier

Ik liep al wat langer met wat klachten rond. Ik had daarvoor medicatie die ik dagelijks moest innemen. Via een vriend kwam ik bij Josyn. Nu heb ik niks met zweverige types, maar Josyn heeft een down to earth benadering die mij erg aanspreekt.

Bij mij waren een paar behandelingen voldoende, ik ga nu nog regelmatig voor een behandeling om het te onderhouden. Josyn is zeer zorgvuldig, neemt de tijd voor een goede anamnese en legt alles rustig uit.Tijdens een behandeling kan ik me ontspannen en voelt het vertrouwd aan.

Ik beveel Josyn graag aan voor mensen die serieus willen werken aan hun gezondheid.

Sterke verbetering klachten

Elleke Meyer

Via een vriend leerde ik Josyn kennen. Ik was op dat moment bezig met acupunctuur in het westen van het land waar ik niet tevreden over was.
Voor de eerste afspraak nam ze veel tijd om zoveel mogelijk te weten te komen. Ze heeft mij een aantal keren zeer consciëntieus behandeld wat mij geholpen heeft bij de klachten. Ik zou haar zeker aanbevelen bij derden.