Bu Ming

Wat betekent Bu Ming?

Tijdens de puberteit begint het vaak al. Je komt dan in een ontdekkingsreis terecht naar de cruciale vragen, wie ben ik en vooral wat wil ik? En als dit al niet moeilijk genoeg is, dan heb je de rest van je leven de uitdaging om daar dicht bij te blijven.
Wat je vaak ziet gebeuren is dat mensen niet meer weten wat ze werkelijk “willen, “vinden” ze heel veel en handelen ze uiteindelijk alleen nog maar vanuit een behoefte om bevestigd te worden door de buitenwereld en niet meer vanuit wie ze zijn.
“Bu Ming” betekent letterlijk “het voeden van de bestemming”.

Wat kan Bu Ming doen?

Bu Ming kan een hulpmiddel zijn om je kernkwaliteiten weer terug te vinden en je los te maken van de vaak onnodige, remmende ballast van normen en waarden uit je sociale omgeving. Wat zijn mijn talenten, hoe kan ik daar optimaal gebruik van maken, hoe laat ik mij niet remmen en hinderen door gestolde opvattingen over mijzelf en mijn omgeving…
Problemen overkomen je niet, je creëert ze net als de rest van je werkelijkheid. En dit heeft niet alleen te maken met wat er zich psychisch afspeelt, de conditie van het lichaam bepaalt de conditie van het bewustzijn en andersom. Sterker nog: in de taoïstische traditie vormen lichaam en geest niet een eenheid, maar zijn ze identiek.
Waar het uiteindelijk om draait tijdens zo’n consult is om het “vinden van jezelf”. Zodat je weer verantwoordelijkheid kunt nemen om het leven te leven zoals jij dat wilt. Dit begeleid ik met behulp van gesprekken, acupunctuur, voeding en oefeningen.

Direct een afspraak maken?