Tarieven

1e Consult: € 80,-     (duur 1,5 uur)
Vervolgconsult: € 65,-     (duur 1 uur)
Kort consult: € 32,5    (duur 30 minuten)
Kinderconsult (t/m 12 jaar): € 32,5    (duur 30-45 minuten)
1e Studentenconsult: € 55,-     (duur 1,5 uur)
Vervolgconsult studenten: € 45,-     (duur 1 uur)
Cupping € 32,5     (duur 30 minuten)
Cupping als aanvulling op de acupunctuur behandeling:  € 10,-     meerprijs

(Het studententarief is uitsluitend bedoeld voor studenten die fulltime studeren aan bijvoorbeeld een mbo, hbo of universitaire opleiding en een geldende studentenpas kunnen overleggen.)

Intakeformulier

Nadat je een eerste afspraak hebt gemaakt, vul je online een intakeformulier in. Na ontvangst hiervan stuur ik je verdere informatie over hoe het eerste consult er uitziet en wat van belang is in aanloop naar het consult.

Betaling en vergoeding

De factuur ontvangt je gelijk na de behandeling via de mail. Betaling is met de pin en contant mogelijk en dient na de behandeling te worden voldaan. Indien je verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun je de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Doordat ik aangesloten ben bij de NVTCG Zhong en de KAB, vergoeden de meeste verzekeraars de behandeling. Hiervoor moet je wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. Ik raad je altijd aan om het na te kijken in de polisvoorwaarden van je verzekering.

Verhinderd voor een afspraak?

Bij verhindering van de afspraak kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de behandeling in rekening worden gebracht.