Acupunctuur by Josyn in Sneeker nieuwsblad

Onderstaand artikel komt uit het Sneeker nieuwsblad van september 2017 (ondertussen verhuisd naar de Hegedyk in Sneek).

Acupunctuur by Josyn aan de Kanaalstraat in Sneek

Sneek – Acupunctuur by Josyn is sinds september gevestigd aan de Kanaalstraat 3 in Sneek. De praktijk voor acupunctuur richt zich op de Chinese geneeswijzen en biedt uitkomst aan een diversiteit aan klachten.

“Met mijn praktijk behandel ik door middel van acupunctuur en leefstijl- en voedingsadviezen allerlei soorten klachten – van vermoeidheid tot pijn – en richt ik me met name op de preventies van ziektes”, stelt Josyn Hylkema, eigenaar van Acupunctuur by Josyn. “Het is van belang dat je de uiting en de oorzaak van de klacht aanpakt, anders blijft het probleem zich vaak herhalen.”

Acupunctuur is een duizenden jaren oude geneeswijze, die lichaam en geest als één verbondenheid ziet. Door het lichaam lopen onzichtbare energiebanen (meridianen) waar energie door stroomt. Als er een verstoring is in deze energiestroom kunnen er klachten ontstaan. Met acupunctuur wordt de energiebalans hersteld door hele kleine, dunne acupunctuurnaalden in de energiebanen te prikken. De behandeling is zeer effectief en volkomen pijnloos.

Acupunctuur is erg geschikt voor zowel acute als chronische pijnklachten. Als het gaat om onder andere vermoeidheid, slaapproblemen, pijnklachten, maag- en darmproblemen of stressklachten, kan acupunctuur uitkomst bieden. “Vaak heeft het lichaam tijdelijk ondersteuning nodig zodat het lichaam daarna zelf in staat is in balans te blijven”, aldus Josyn. “Bijkomend voordeel is dat de behandelwijze geen nadelige bijwerkingen heeft, wat in de meeste gevallen met medicijnen wel het geval is.” Acupunctuur zorgt ervoor dat men zich fitter en gezonder voelt, vermindert de pijn, vergroot de weerstand en heeft een positief effect op lichaam en geest.

Acupunctuur by Josyn in Sneek is aangesloten bij de VNT en RBCZ. Hierdoor worden de behandelingen door de meeste verzekeraars vergoed.

Ontdek wat acupunctuur voor jou kan betekenen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat acupunctuur voor jou kan betekenen? Neem dan verder een kijkje op de website of neem contact met mij op.