Mededeling i.v.m. het Coronavirus

  1. Om iedereen zo veel mogelijk te kunnen blijven helpen ben ik vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan
  2. Nieuwe afspraken kunnen gewoon worden ingepland.
  3. Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ik kan u dan NIET behandelen. Meld uw afspraak in dat geval bij mij af. De afspraak kan kosteloos worden geannuleerd en verplaatst.
  4. Heeft u geen klachten maar wilt u toch liever de afspraak verzetten vanwege het Coronavirus, dan heb ik daar alle begrip voor. U kunt de afspraak kosteloos annuleren en verplaatsen.
  5. Mocht ik overgaan tot sluiting van de praktijk, dan zal dat op deze website worden vermeld en zullen cli├źnten daarover worden ge├»nformeerd. Houd daarom goed deze website, uw e-mail en voicemail in de gaten.
  6. Neem bij twijfel of vragen gerust contact met mij op.