Acupunctuur Sneek

Waarom acupunctuur in Sneek?

Sinds september 2017 heb ik (Josyn Hylkema) mijn praktijkdeuren geopend en bied ik acupunctuur aan in Sneek. Na een studie van vijf jaar om de nodige kennis op te doen in zowel de chinese als de westerse geneeskunde was mijn wens om een eigen praktijk te beginnen. Omdat ik zelf ook in de buurt woon was de keuze niet moeilijk om mij met de acupunctuur in Sneek te gaan vestigen.

Wat kan acupunctuur in Sneek voor jou doen?

Acupunctuur is voor veel klachten inzetbaar. Zowel bij acute als chronische klachten, ter ondersteuning van een andere therapie of pas als er westers gezien niks meer aan kan worden gedaan.

Even een aantal voordelen op een rij:

  • Het verbeterd de gehele energiehuishouding.
  • Het verminderd pijn.
  • Het vergroot de natuurlijke weerstand.
  • Het heeft weinig tot geen bijwerkingen
  • Daarnaast is het voor veel klachten inzetbaar; denk bijv. aan alle soorten pijnklachten, vermoeidheid, stressklachten, hooikoorts, maag en darmklachten, reumatische aandoeningen, blessures, etc.

Hoe gaat een acupunctuurbehandeling in zijn werk?

Met de diagnose staat en valt alles mee, daarom besteed ik hier dan ook veel aandacht aan. Het eerste consult bestaat voor een groot deel uit vragen stellen over de klacht en daarnaast over het slapen, energieniveau, het eten, andere klachten etc. Daarnaast is een belangrijk onderdeel het tong kijken en de pols voelen, dit wordt elk consult herhaald. Aan de hand daarvan kan ik de diagnose stellen en gaandeweg de behandelingen waar nodig de behandeling bijsturen.

Daarna wordt er met hele dunne, buigzame en steriele naalden je eigen lichaamsenergie weer in balans gebracht. Hiermee haal je waar teveel aan energie zit dit weg of waar bijv. een blokkade zit laat je het weer stromen. Hierdoor verminderd pijn, krijg je meer energie, wordt je rustiger in je hoofd en verbeterd je humeur.

Het voordeel hiervan is, is dat je zonder iets toe te voegen het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer aanspreekt.

Meer informatie of vragen?

Wil je uitgebreidere informatie over wat acupunctuur is en voor je kan doen? kijk dan onder het kopje acupunctuur boven aan de pagina of rechts naast dit bericht onder mijn diensten.

Mocht je nog vragen hebben of willen weten of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel me gerust op het nummer dat je kunt vinden onder het kopje contact.