Op de radio om acupunctuur in Friesland bekend te maken

Hoe maak je acupunctuur in Friesland meer bekend?

Met die vraag liep ik al een tijdje rond, totdat ik Lucas Hoogkamp tegenkwam van Radio Spannenburg. Nadat ik een tijdje met hem gesproken had over wat acupunctuur is en wat het voor iemand kan doen, leek het hem leuk om er eens een item aan te wijten op de radio. Omdat Radio Spannenbrug een groot bereik heeft zowel via de radio als via Facebook kan het veel doen om acupunctuur in Zuidwest Friesland meer bekendheid te geven. Naast het item op de radio is er ook een filmpje gemaakt om in het kort een beeld te geven hoe een acupunctuurconsult gaat en hoe die acupunctuurnaalden nu precies gebruikt worden.

https://www.facebook.com/RadioSpannenburg/videos/1618720378151118/

Waarom acupunctuur in Friesland bekend maken?

Als mensen horen dat ik acupuncturist ben zijn er maar weinig die weten wat het is. Stoppen met roken of afvallen komt vaak voorbij. Maar dat het voor vele andere klachten ook heel heilzaam is, komen ze pas achter als ik er wat over vertel. In het midden en westen van het Nederland is het al bekender en daar zitten ook meer acupuncturisten. Daarom is het van belang dat er ook meer bekendheid wordt gegeven aan de acupunctuur in Friesland.

Wat kan een acupuncturist nu voor je betekenen?

Een aantal voordelen op een rij:

  • Het verbetert de gehele energiehuishouding
  • Het vermindert pijn
  • Het vergroot de natuurlijke weerstand
  • Het heeft weinig tot geen bijwerkingen
  • Daarnaast is het voor veel klachten inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan alle soorten pijnklachten, vermoeidheid, stressklachten, hooikoorts, maag en darmklachten, reumatische aandoeningen, blessures, etc.

Omdat er veel over acupunctuur te vertellen is, zijn er zelfs 10 minuten aandacht aan besteed op de radio. Hierin komt onder andere naar voren wat de werking is van acupunctuur, wat er naast de acupunctuur aan tips wordt gegeven waar je zelf mee aan de slag kunt, wordt er een kritische noot geplaatst bij de vraag of acupunctuur daadwerkelijk wel werkt en nog veel meer interessante vragen en antwoorden…

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal? Klik dan op onderstaand audiofragment om het hele item te beluisteren!